O nama: ALFA LOGISTIKA

Specijalizirana i razvojna tvrtka za integraciju cloud rješenja, spajajući GPS praćenje, Fleet Management i Internet stvari za poslovnu efikasnost

Brendovi, inovacije i IoT rješenja

Alfalogistika je tvrtka koja nudi raznolika rješenja u području GPS praćenja, Fleet Managementa i Internet of Things tehnologija. Tvrtka djeluje na tržištu kroz više brendova, pri čemu je svaki brend specifičan za uslugu koja se pruža. Ova diversifikacija omogućava tvrtki da se prilagodi dinamičnim zahtjevima tržišta, nudeći klijentima širok spektar rješenja u području GPS praćenja, Fleet Managementa i Internet of Things tehnologija. Kroz ovu strategiju, ALFA LOGISTIKA potvrđuje svoju predanost inovacijama i isporuci kvalitetnih usluga.”

Dugogodišnje iskustvo u IoT i telematici

Alfalogistika, s tržišnim iskustvom od 2013. godine, specijalizirala se za uvođenje IoT i telematičkih rješenja u različitim industrijama, od proizvodnih do transportnih i komunalnih. U svom portfelju, možemo se ponositi brojnim uspješno odrađenim projektima i velikim brojem zadovoljnih klijenata. Naš spektar usluga seže od jednostavnih rješenja za GPS praćenje vozila, brodova i bicikala, preko Fleet Managementa, sve do složenih implementacija GPS trackinga i naprednih IoT sustava.

Predanost inovacijama i vrijednosti

Uz dugogodišnje iskustvo , naša predanost ne prestaje. Konstantno pratimo najnovije trendove i tehnologije u industriji IoT i telematike kako bismo vam pružili najaktualnija i najefikasnija rješenja. Naša filozofija je pružiti vam najbolji omjer između vrijednosti i ulaganja. Svaki projekt, bez obzira na njegovu veličinu ili složenost, tretiramo s istim žarom i posvećenošću. Naš cilj je da svaka vaša investicija u naše usluge donosi maksimalnu korist i isplativost, pritom osiguravajući da ste uvijek korak ispred konkurencije s najnovijim rješenjima na tržištu.

Znanje i stručnost: temelj naše uspješnosti

Biti u trendu s najnovijim dostignućima unutar IoT svijeta za nas nije samo praksa, već i strast. No, ono što nas istinski ističe su naši ljudi. Sastavljeni od stručnjaka s bogatim iskustvom, naš tim je posvećen stalnom obrazovanju i usavršavanju. Kroz seminare, radionice i certifikacijske programe, osiguravamo da naše znanje ostane ne samo aktuelno, već i predvodničko u industriji. Svaki član našeg tima donosi jedinstvenu ekspertizu i specijalizaciju, čineći Alfalogistiku pravim partnerom za vaše IoT potrebe.

Podaci o tvrtci

Naziv tvrtke: ALFA LOGISTIKA d.o.o.

Sjedište: Andrije Hebranga 16, 47 000 Karlovac, Hrvatska

OIB: 02706843298

EUID: HRSR.080847940

Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu, pod brojem MBS: 080847940.

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Robert Kostelić
– direktor
– zastupa društvo pojedinačno i samostalno od 14.1.2020.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Žiro računi:

HR8723600001102348223,

HR8523600001300155606.

Poslovni računi društva otvoreni su kod Zagrebačka banka d.d.. Trg bana Josipa Jelačića 10 10000 Zagreb Hrvatska OIB: 92963223473. Matični broj: 3234495. VBDI: 2360000.

 

Kontaktirajte nas!