Misija i vizija

Misija i vizija

Alfa Logistika je specijalizirana tvrtka koju čini tim profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u poslovima analognog tahografa, digitalnog tahografa, GPS satelitskog praćenja i nadzora vozila te Fleet Managementa. Naša rješenja pomažu Vam da svoje poslovanje uskladite sa zakonskim regulativama u području analognog i digitalnog tahografa, kao i tehnološkim rješenjima Fleet Managementa koja donose uštede u poslovanju Vaše tvrtke i optimiziraju cjelokupan sustav.

Zakonski propisi na razini Europske unije

Područje analognog i digitalnog tahografa zakonska je kategorija koju regulira „Zakon o radu i obveznim odmorima mobilnih radnika“. Budući da je zakon napisan na osnovi europske regulative, propisi su istovjetni u svim zemljama članicama Europske unije.

Učinkovito i optimalno

Uz softver, hardver i usluge koje u cijelosti pokrivaju sva područja primjene analognog i digitalnog tahografa, naša rješenja pomažu Vam oformiti sustav učinkovitog Fleet Managementa kroz automatizaciju procesa i povezivanje podsustava analognog ili digitalnog tahografa, GPS-a, senzora, telemetrije i softverskih rješenja za upravljanje procesima u voznom parku.

Sva rješenja na jednom mjestu

Mi Vam omogućujemo da imate sva rješenja za analogni tahograf, digitalni tahograf i Fleet Management na jednom mjestu. Samo optimalno postavljene, a time i krajnje učinkovite flote vozila mogu generirati svoj maksimum u smislu dobiti.

Rješenja

  • Sustav automatskog preuzimanja i obrade podataka iz digitalnog tahografa
  • Sustav automatskog preuzimanja podataka iz digitalnog tahografa
  • Sustav obrade podataka iz analognog tahografa
  • Oprema za preuzimanje i obradu podataka iz analognog tahografa i digitalnog tahografa
  • GPS satelitsko praćenje
  • Fleet Management
  • ERP sustav koji omogućuje integraciju podataka iz tahografa s ostalim poslovnim podacima i podacima iz GPS satelitskog praćenja vozila.

Naša misija

Naša misija je putem visoke tehnologije u segmentima analognog tahografa, digitalnog tahografa i Fleet Managementa postići potpunu automatizaciju procesa koji se javljaju u eksploataciji prijevoznih sredstava. Optimizacijom procesa naši klijenti ostvaruju dodanu vrijednost u svojem poslovanju jer ga temelje na isključivoj učinkovitosti

Naša vizija

Naša vizija je omogućiti korisnicima sam vrh tehnoloških rješenja u području analognog tahografa, digitalnog tahografa, GPS satelitskog praćenja i nadzora vozila te Fleet Managementa. Ekonomski gledano, današnji eksploatacijsko – tržišni uvjeti zahtijevaju poslovanje u krajnjem organizacijsko – troškovnom optimumu, pa je stoga naš glavni zadatak postići takav način poslovanja kod naših klijenata i to u poslovnom, organizacijskom i pravnom segmentu.


FML grupa

TACHO SYS

Tachogram

DPK Solutions Inc

Draugiem group